Jobba hos oss

Fribergs Juridik är en byrå som inriktar sig på familjerätt och erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner samt tjänster inom dödsfallsjuridiken, där vi hanterar allt från upprättande av juridiska handlingar till förvaltning och avveckling av egendom.

Vi hör samman med Fribergs Begravningsbyrå och har vårt kontor i centrala Tranås. Vårt verksamhetsområde är i dagsläget Tranås, Gränna, Aneby och Österbymo/Ydre. 

Till vårt team söker vi nu en jurist som har intresse för familjerätt och kan utveckla verksamheten. Detta är en spännande och självständig roll som verkligen erbjuder utmaningar och möjlighet att utforma arbete och kundstock.

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att våra kunder ska känna sig trygga med en individanpassad och professionell rådgivning. Därför är egenskaper som lyhördhet, servicekänsla och noggrannhet viktiga. Du som söker behöver kunna hantera en roll som ”spindeln i nätet”, vara effektiv och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Kvalifikationskrav

Du har fullgjord juristexamen, jur.kand eller likvärdig utbildning samt några års arbetslivserfarenhet. Är arbetslivserfarenheten inte inom just det familjerättsliga området kommer extern utbildning erbjudas. I tjänsten förekommer resor, varför B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sänd din ansökan till erika@fribergsjuridik.se alternativt till

Fribergs Juridik, Storgatan 57 A, 573 32 Tranås.

Märk med: ”Jobbansökan Jurist”  

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast den 8 februari.

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Erika Millestad, via erika@fribergsjuridik.se,

Magnus Lindh, via magnus@fribergsbegravningar.se

eller via telefon 0140-121 50.